• zeleiagi

"Ha kitalált történet lenne, úgy kezdődne...

... , hogy éjszaka van, odakint vihar tombol, huhognak a baglyok, s az ágy alól recsegő zajok hallatszanak. Csakhogy ez igaz történet, úgyhogy ott kell kezdenem, ahol valójában elkezdődött.

A vécén.”


Sosem szerettem, amikor a youtuberek azzal indítottak egy videót, hogy „benne vagyok egy szuper titkos projektben, de még nem mondhatok el róla semmit”. Tekintve, hogy egy nagyon kíváncsi ember vagyok, ez a legrosszabb felütés, amit egy bloggertől el tudok képzelni.


Na, én nem fogok ilyeneket írni, inkább csak megosztom a jó híreket!


Páran tudjátok, hogy szívem egyik csücske a POKET. Részt vettem az idén megjelent versválogatás készítésében, most pedig itt a következő állomás: igazi #poketközösség könyvbemutatót szervezünk Kepes Bianka barátnőmmel!
A 19. cím fiatalkorom egy meghatározó könyve lesz, Darren Shan- Rémségek cirkusza, Darren Shan Vámpírkönyvek sorozatának az első része.


A Harry Potter után ez volt a következő sorozat, amit egyszerűen nem tudtam letenni. Két embert ismertem a gimiben, akinek meg volt az összes könyv, felváltva kértem tőlük kölcsön, és faltam ahogy tudtam . Kétszer is voltam Darren Shan dedikáláson, több órát álltunk sorba, hogy képet készíthessünk a legizgibb ifjúsági sorozat megálmodójával.

Bemásolom ide a felhívást, és az esemény linkjét, gyertek minél többen, hiper izgi lesz! 😊


"

Sziasztok!

Reméljük jól telik a nyár és van időtök egymásra. ☀️ Július 24-én kerül automatákba a Rémségek cirkusza (emiatt a könyv miatt szerette meg az olvasást többek között Ember Márk és Hasi is✌🏽).

Szeretnénk, ha a bemutató programot most nem mi találnánk ki, hanem a ti ötleteitek alapján valósulna meg. Kvázi az első poketpremier a #poketközösség szervezésében. 📚❤️

Van egy helyszínünk: TRIP hajó, van egy időpontunk: 22óra, van egy nagykövetünk: Ember Márk. A többi rajtatok áll! 🎉

A szervezést két jóbarátunk Ágnes Zelei és Kepes Bianka vállalta magára, 🙏🏼 velük tudtok diskurálni az eseményben.

Természetesen mi sem dőlünk hátra. Hétfőn egy óriási projektet fogunk bejelenteni POKETfriss néven✨, hamarosan letesszük fehérvári automatánkat, nyomtatjuk az új tetkókat, keressük a megfelelő Kreatív Csapatot a Next9 mellé és minden követ megmozgatunk, hogy eljussunk a határokon túl élő barátainkhoz! 🤝

Ölelés!

Sztalker Csoport

"


https://www.facebook.com/events/710541062731873/


Kivel fogok találkozni?:)


Ági


#poket #poketközösség #darrenshan #rémségekcirkusza


169 views0 comments